Tiedotteet

JRR Isännöinti - laatutakuu

JRR isännöinti antaa laatutakuun!

Mikäli isännöintipalvelumme laatu ei vastaa odotuksianne, on palvelumme veloituksetonta kahden ensimmäisen kuukauden ajalta. Taloyhtiön tulee vain irtisanoa sopimus kahden kuukauden sisällä isännöintipalvelun aloituksesta. Tällöin palvelu päättyy välittömästi tai sopimuksen mukaan.

JRR isännöinti on isännöintiliiton jäsen alkaen 11/2020

JRR Isännöinti ja JRR Service Oy esittäytyy

JRR Isännöinti on JRR Service Oy:n uusi palvelukonsepti. Tulemme olemaan pienten taloyhtiöiden tarpeita ratkaisemassa palvelumalleilla, jotka ovat kustannustehokkaita vaihtoehtoja. Toimimme yhteistyössä taloyhtiöihin erikoistuneen tilitoimiston sekä teknisen isännöintiä tarjoavan yrityksen kanssa.

Toimimme yhdessä yrittäjinä mieheni Jarkko Rantasen kanssa. JRR Service Oy:n muu palvelutarjoama pitää sisällään mm. johdon konsultointipalveluita ja myynnin
tukipalveluita monenlaisiin myynnin tarpeisiin.

JRR Service Oy

JRR Isännöinti on aloittanut toimintansa keväällä 2020. Ota yhteyttä ja keskustellaan, miten voimme ratkaista juuri teidän taloyhtiön tarpeet erittäin kustannustehokkaasti. Toimimme Kerava-Järvenpää- Tuusula alueella, josta omaamme laajan paikallistuntemuksen.

Tarjoamme tyytyväisyystakuun - mikäli et ole toimintaamme tyytyväinen, voit irtisanoa toimintamme yhden kuukauden varoitusajalla ensimmäisen kuuden kuukauden aikana. Tämän jälkeen irtisanomisaika on sopimuksemme mukainen.

JRR Service Oy - vastuullinen toimija!